20170220

Tenorshare Any Data Recovery Pro Legal Giveaway Key
Tenorshare Any Data Recovery Pro


Tenorshare Any Data Recovery Pro, bilgisayar, SD, CF, USB, bellek kartı, vb. Gibi diğer taşınabilir medyadan fotoğraflar, videolar, belgeler, e-postalar ve diğer dosyaları kurtarmanızı sağlayan en güçlü veri kurtarma yazılımıdır.

Fotoğraf, video, ses dosyaları, arşiv, veritabanı, e-postalar, belgeler ve daha pek çok şeyi içeren tüm ortak dosyaları kurtarın.
FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, HFS, HFS +, EXT2, EXT3, EXT4 bölümlerinden dosyaları kurtarın.
İki tarama modu sağlar: hızlı tarama ve derin tarama.
Dosyaları, dosya yoluna, dosya türüne ve silme tarihine göre önizleme yapın.
Sihirbaz arayüzü basittir. Kullanımı oldukça kolaydır.

Tenorshare Any Data Recovery Pro Legal Giveaway Key Serial License
SharewareOnSale exclusive license key:
EE82A8-823744-DA187F-D4EA80-52C7B0-228237-C715

MiniTool Mobile Recovery for Android Key Serial




























20170219

ESET NOD32 Full Version Activation Keys 2019-2020 license key


ESET Antivirus and Internet Security for Windows computers and laptops - Save 25%
Eset Activation Keys


ESET Antivirus and Internet Security for Mac computers and laptops - Save 25%
Eset Full
Akick Document Converter legal giveaway serial key license

Akick Belge Dönüştürücü yazılımı, dosyaları farklı biçimlere dönüştürebilir. Düzenlenebilir olmayan biçimleri düzenlenebilir biçime dönüştürmek veya tersini değiştirmek için kullanılır. Bu araç, herhangi bir işletim sisteminde kurulabilir ve çalıştırılabilir ve herhangi bir zorluk çekmeden dönüştürmeyi kolayca yapar. Çok ilginç kılan birçok ilave özellik vardır.

Bir belgeyi farklı biçimlerde dönüştürme söz konusu olduğunda, bir belge dönüştürücüsünün ihtiyacı hissedilir. PDF normalde mükemmel okunabilir format olarak kabul edilir. Ancak bir belgedeki içeriği düzenliyorsa, düzenlenebilir bir biçime dönüştürülmesi gerekir. Bir dosyanın düzenlenebilir biçimleri normalde docx, ppt, xls, html ve diğerleri. Döküman dönüştürme yazılımının dosyaları istediğiniz formlara dönüştürmek için harika bir asistan olarak geldiği yer burasıdır.

Bu yazılımı PC'nizde almak için, makinede Microsoft Framework 4.0 yüklü olması zorunludur. Gerekli olan sadece bir internet bağlantısıdır, çünkü belge dönüştürücü, Internet'in kullanılabilir olması durumunda Microsoft Framework 4.0'ı otomatik olarak indirmeye başlar. Dolayısıyla, indirme ve yükleme işleminden sonra, dosyanın dönüşümlerini üstlenmek için tam yetkiye sahip olması için yazılımın etkinleştirilmesi gerekir.

Yazılımın etkinleştirilmesinden sonra, kullanıcılar bir PDF dosyasını docx, xls, jpg, xml ve diğer formlara değiştirmek mümkün olduğunu bulmuşlardır. Ayrıca, düzenlenebilir formları doc, ppt, gif, rtf ve pdf gibi düzenlenemez bir forma dönüştürmek de dahil olmak üzere tersi yapılabilir. Bu yazılım aynı zamanda çok ilgi çekici hale getiren ek özellikler ile yüklü.

Akick Document Converter Legal Giveaway Key Serial License
SharewareOnSale exclusive license key: FNKV-G5M4-J6BK-MA9T


20170218

Kryptel Legal Giveaway Key serial license

Kryptel, endüstri standardı AES 256-bit şifreleme kullanarak hassas verilerin hızlı, güvenilir ve hataya dayanıklı korumasını sağlayan bir şifreleme aracıdır. Gelişmiş şifreleme teknolojileri ile birlikte kullanımı kolay sürükle-bırak arabirimi, askeri güce dayanan veri korumasını herkes için uygun fiyatlı hale getirir.

Kryptel'in diğer özellikleri arasında şifreli yedekleme, güvenli dosya silme (parçalama), veri sıkıştırma, toplu şifreleme özellikleri ve Windows'un sağ tıklama bağlam menüsüne entegrasyon yer alıyor. Yüklemeden herhangi bir bilgisayarda bir USB flash sürücüsünden çalıştırabileceğiniz taşınabilir bir sürümü bile sunuyor.

Kryptel, birinci sınıf şifreleme yazılımından bekleyebileceğiniz tüm önemli özelliklere sahiptir. Temel şifreleme / şifre çözme işlemlerinin yanı sıra, bu sürüm şifrelenmiş yedeklemeler ve komut dosyası çalıştıran şifreleme işleri de yapabilir. Kryptel, şifreli konteyneri incelemek ve değiştirmek için güçlü Kryptel Tarayıcı içerir ve bir USB sürücüsünden çalıştırılabilir.

Ana Özellikler
Kolay tek tıklama ile şifreleme
Tek seferde sınırsız sayıda dosya ve klasör sifreleme
Sınırsız dosya boyutu
Endüstri standardı 256 bit AES şifrelemesi kullanarak güçlü şifreleme
Etkili ZIP ve BZIP2 veri sıkıştırması
Windows Explorer'ın sağ tıklama menüsüyle entegrasyon
El ile parçalama seçeneğine sahip entegre dosya parçalama uygulamasi

Kryptel Legal Giveaway Key Serial License
2718-72415-7393

20170217

Revo Uninstaller Pro Giveaway Key

Revo Uninstaller, istenmeyen programları veya kullanıcı kayıtlarını silmeniz için size yardımcı olabilecek bir program kaldırma aracıdır.
Hızlı ve gelişmiş algoritmik yazılımı ile programlanmış bu küçük program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programları bulup istediğinizi silebilirsiniz. Aslında Windows Denetim Masası bölümünde bulunan "Program Ekle veya Kaldır" özelliğinin hemen hemen aynısı olan bu programda artılar daha fazla. Çünkü çoğu programı "Program Ekle veya Kaldır" bölümünde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayıtlı olan tüm programları bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hızlanmaya yol açacağı için işinize gelecektir.
Ayrıca programda bulunan kendine özgü avcı modu ile "hunter mode" kullanımı daha kolay ancak oldukça etkili ve başarılı bir sistem işlev yönetim raporu sunuluyor.
Özellikler
- Auto Start Manager: Windows başlangıç bölümünde hangi programların otomatik olarak çalışacağını belirleyebilirsiniz.
- Windows Tool Manager: Kolay ve etkili kullanımı ile her Windows işletim sisteminde bulunan özellikleri ve seçenekleri belirleyebilirsiniz.
- Junk Files Cleaner: Sık kullanılan dosyalar bölümündeki geçmişe ait çöp dosyaları silebilirsiniz.
- Browsers History Cleaner: İnternet tarayıcı geçmişlerini, ziyaret edilen sayfa geçmişlerini temizleyebilirsiniz. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Netscape, Opera browserları için kullanılabilir.
- Office History Cleaner: MS Office geçmişini temizleyebilirsiniz.
- Windows History Cleaner: Son kullanılan dosyalar geçmişini veya Windows ortamında kayıt edilmiş tüm geçmişleri silebilirsiniz.

Revo Uninstaller Pro Coupon Code – 1 Year

Revo Uninstaller Pro Discount Code – 2 Year

Revo Uninstaller Pro Portable – 1 Year Unlimited Computers

Revo Uninstaller Pro Portable – 2 Year Unlimited Computers


PDF Compressor Pro Key Serial License Giveaway

PDF Kompresör
PDF dosyalarını sıkıştırın ve PDF dosya boyutunu kolayca azaltın.
Taranmış birçok PDF dosyasının Internet'te sıkça kopyalanması, aktarılması veya deÄŸiÅŸtirilmesi gerekir. Bununla birlikte, taranan PDF belgeleri görüntülerden yapılır ve dosya boyutları çok büyüktür. Büyük PDF eklerine sahip e-postalar göndermek kolay deÄŸildir. 
PDF Kompresör taranmış PDF dosyaları sıkıştırır ve PDF dosya boyutunu küçültür bir Windows uygulamasıdır 30 MB sadece 8 MB ( :% 23 Sıkıştırma Oranı hızlı ve kolay bir ÅŸekilde). Bu araç, kullanıcıların daha sıkıştırılmış sonuç ve içerik kalitesi elde etmek için sıkıştırma deÄŸerlerini deÄŸiÅŸtirmelerini saÄŸlar. Ayrıca, program toplu modu destekler ve kullanıcıların bir defada yüzlerce PDF belgesini sıkıştırmasını saÄŸlar. 
PDF Kompresör orijinal PDF dosyalarının üzerine yazılmadan sıkıştırılmış PDF belgelerini orijinal PDF klasörüne kaydedebilir. Ancak isterseniz sıkıştırılmış dosyaları belirli bir klasör yoluna da gönderebilir. 
Program, korunan PDF dosyalarındaki kısıtlamayı otomatik olarak kaldırabilir.

PDF Compressor Pro Key Serial License
63O6N25WDE787CZ
Upgrade düğmesine basın ve kayıt için lisans penceresine lisans anahtarını girin



Malware Hunter Pro Giveaway

Hyper scan makes you enjoy a faster scanning speed.
Detect and remove stubborn malware, against potential danger.
Malware Hunter is an award-winning product that provides comprehensive protection against all types of threats, secures your data, protects your privacy and ensures your PC remains virus-free.

Hiper tarama, daha hızlı bir tarama hızının tadını çıkarmanızı sağlar.
İnatçı malware'leri ve potansiyel tehlikeleri tespit edin ve kaldırın.
Malware Hunter, her türlü tehdide karşı kapsamlı koruma sağlayan, verilerinizi koruyan, gizliliğinizi koruyan ve bilgisayarınızın virüsten uzak tutulmasını sağlayan, ödüllü bir üründür.

Malware Hunter Pro Giveaway Key Serial License

Malware Hunter Pro License Key (1 year-3 PCs) $49.95

lisansbul Special Discount 30% OFF
BUY NOW: $34.96
 Malware Hunter Pro License Key (1 year-3 PCs) Buy Now

20170216

Amrev Data Recovery software key serial


Amrev Data Recovery software recovers deleted files and retrieve formatted data. It can deal with any data loss situations to easily recover deleted and lost files from hard drive, external hard drive, USB drive, memory card, digital camera, mobile phone, music player and other storage media due to deletion, formatting, software crash, hard drive damage, virus attacking, partition loss or other unpredictable reasons.

Main Features
1. Ease of Recovery – Recover any kind of data you lost, such as pictures, videos, audio, emails, documents with ease.
2. Variety of Storage Media Supported – Recover deleted/lost data from PC, laptop, USB drive, pen drive, memory card and many others storage devices.
3. Data Recovery from All type of loss – Recover data which lost due to deleting, OS crash, formatting, system error and any other reasons.
4. Complete Scan – Deleted file recovery Software scans the drive thoroughly and recover data using all possible aspect.
5. Preview Functionality – The most crucial feature of the Amrev Data Recovery Software Windows is Preview Functionality.
6. Quality – Using this preview feature, the quality of the photo can be previewed before you decide to purchase the software to recover deleted files windows.

Point to Remember – What to do in Data Loss Situations?

As per the recent survey on data loss, majority of the users are facing data loss situation as they rely on strange methods of recovery rather than using a savior like Data Recovery Software. Relying on such methods may lead to permanent loss of data.

60% Off Coupon on Aiseesoft Data Recovery  Lifetime License – The Powerful and Safe Data Recovery Software for Windows

Aiseesoft Data Recovery - Single License Lifetime/1 PC $49.95 
NOW: $19.98
This powerful data recovery tool can help you recover any data type like image, document, audio, video, email and more.
-License valid for a lifetime
-License can be activated on 1 PC
-Free Lifetime Technical Supports
-Free Lifetime Updates
Aiseesoft Data Recovery Download (Windows)

BUY NOW

FoneLab - Android Data Backup & Restore - Lifetime /1 PC (60% Off)
FoneLab Android Download (MAC)

FoneLab Android Download (Windows)
FoneLab for Android Lifetime License Key /1 PC (68% Off)

70% OFF FoneLab iOS Data Backup & Restore - Lifetime License Key
License valid for a lifetime
The license can be used on 1 PC
Free lifetime Upgrade
Free Technical Support
Enjoy the risk-free with the 90-day money-back guarantee

70% OFF Mac FoneLab iOS Data Backup & Restore - Lifetime License Key
License valid for a lifetime
The license can be used on 1 Mac
Free lifetime Upgrade
Free Technical Support
Enjoy the risk-free with the 90-day money-back guarantee
Devices: All iPhone/iPad/iPod touch devices | Platform: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP

70% OFF Aiseesoft Fonelab Broken Android Data Extraction - Lifetime License Key

70% Off Coupon on Aiseesoft Mac FoneLab iPhone Data Recovery – Lifetime License 
Easily Recover Lost Data from your Damaged/Cracked/ Broken iPhone/iPad/iPod – For Mac OS X

Aiseesoft Mac FoneLab Download

70% OFF Aiseesoft Mac FoneLab - iPhone Data Recovery Lifetime/1 Mac

70% OFF Aiseesoft Mac FoneLab - Mac iPhone Data Recovery Lifetime/3 Macs

70% OFF Aiseesoft Mac FoneLab - Mac iPhone Data Recovery 1 Year/Unlimited Mac Devices (Commercial License)

70% Off Coupon on FoneLab Android Data Recovery – Lifetime License – Best Android Data Recovery Software – for Windows / Mac OS X

70% OFF FoneLab Android Data Recovery - Single Lifetime License
FoneLab Android Data Recovery Download (Windows)

70% OFF Mac FoneLab Android Data Recovery - Single Lifetime License
FoneLab Android Data Recovery Download (MAC)

70% Off Coupon on Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery – Lifetime License – A Professional Recover Lost Data from iPhone/iPad/iPod for Windows
FoneLab iPhone Data Recovery Download (Windows)

Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery (Single-User License) - 70% Off Lifetime License Key/1 PC

70% Off Coupon on Aiseesoft Multimedia Software Toolkit – All-in-one Multimedia Program – for Windows / Mac OS X

Aiseesoft Multimedia Software Toolkit Download (Windows)

Aiseesoft Multimedia Software Toolkit Download (MAC)

70% OFF Discount Code Aiseesoft Multimedia Software Toolkit - 1 Year/PC
Aiseesoft Multimedia Software Toolkit Includes
Aiseesoft 3D Converter
Aiseesoft Blu-ray Player
Aiseesoft DVD Creator
Aiseesoft Video Converter Ultimate
FoneCopy
FoneLab - iPhone Data Recovery Commercial License
FoneTrans
Aiseesoft iPhone Ringtone Maker
License valid for 1 year
Can be used on 1 PC
Free 1 Year updates
Free Technical Support

Aiseesoft Multimedia Software Toolkit - Lifetime License Key / 1 PC
Get This Multimedia Software Toolkit with 70% Off Coupon Code for a lifetime/PC

Discount Code Aiseesoft Multimedia Software Toolkit Lifetime License / 1 PC

Aiseesoft Multimedia Software Toolkit for Mac - 1 year License Key / 1 Mac

70% OFF Discount Aiseesoft Multimedia Software Toolkit for Mac Lifetime License / 1 Mac

Coupon Code Aiseesoft iOS System Recovery Lifetime Single-User License (70% Off)

Aiseesoft iOS System Recovery Download (Windows)

Aiseesoft iOS System Recovery Download (MAC)


Aiseesoft Fonelab Single License Key (70% Off)
Fonelab including all functions below:
FoneLab - iPhone Data Recovery - $79.95
FoneLab - iOS System Recovery - $44.95
FoneLab - iOS Data Backup & Restore - $29.95
License valid forever
Free Lifetime Updates
Free Technical Support by Aiseesoft

Aiseesoft iOS System Recovery for Mac Lifetime Single User License Key (60% Off)

Discount Code Aiseesoft Mac Fonelab Single License (66% Off)
Fonelab including all functions below:
FoneLab - iPhone Data Recovery - $89.95
FoneLab - iOS System Recovery - $44.95
FoneLab - iOS Data Backup & Restore - $29.95
License valid forever
Free Lifetime Updates
Free Technical Support by Aiseesoft

The discount coupon & your local VAT (Value added tax) will be applied at checkout automatically include your local currency will be converted.