20170219

Akick Document Converter Legal Giveaway Key Serial License

Akick Document Converter legal giveaway serial key license

Akick Belge Dönüştürücü yazılımı, dosyaları farklı biçimlere dönüştürebilir. Düzenlenebilir olmayan biçimleri düzenlenebilir biçime dönüştürmek veya tersini değiştirmek için kullanılır. Bu araç, herhangi bir işletim sisteminde kurulabilir ve çalıştırılabilir ve herhangi bir zorluk çekmeden dönüştürmeyi kolayca yapar. Çok ilginç kılan birçok ilave özellik vardır.

Bir belgeyi farklı biçimlerde dönüştürme söz konusu olduğunda, bir belge dönüştürücüsünün ihtiyacı hissedilir. PDF normalde mükemmel okunabilir format olarak kabul edilir. Ancak bir belgedeki içeriği düzenliyorsa, düzenlenebilir bir biçime dönüştürülmesi gerekir. Bir dosyanın düzenlenebilir biçimleri normalde docx, ppt, xls, html ve diğerleri. Döküman dönüştürme yazılımının dosyaları istediğiniz formlara dönüştürmek için harika bir asistan olarak geldiği yer burasıdır.

Bu yazılımı PC'nizde almak için, makinede Microsoft Framework 4.0 yüklü olması zorunludur. Gerekli olan sadece bir internet bağlantısıdır, çünkü belge dönüştürücü, Internet'in kullanılabilir olması durumunda Microsoft Framework 4.0'ı otomatik olarak indirmeye başlar. Dolayısıyla, indirme ve yükleme işleminden sonra, dosyanın dönüşümlerini üstlenmek için tam yetkiye sahip olması için yazılımın etkinleştirilmesi gerekir.

Yazılımın etkinleştirilmesinden sonra, kullanıcılar bir PDF dosyasını docx, xls, jpg, xml ve diğer formlara değiştirmek mümkün olduğunu bulmuşlardır. Ayrıca, düzenlenebilir formları doc, ppt, gif, rtf ve pdf gibi düzenlenemez bir forma dönüştürmek de dahil olmak üzere tersi yapılabilir. Bu yazılım aynı zamanda çok ilgi çekici hale getiren ek özellikler ile yüklü.

Akick Document Converter Legal Giveaway Key Serial License
SharewareOnSale exclusive license key: FNKV-G5M4-J6BK-MA9T


No comments:

Post a Comment