20170218

Kryptel Legal Giveaway Key

Kryptel Legal Giveaway Key serial license

Kryptel, endüstri standardı AES 256-bit şifreleme kullanarak hassas verilerin hızlı, güvenilir ve hataya dayanıklı korumasını sağlayan bir şifreleme aracıdır. Gelişmiş şifreleme teknolojileri ile birlikte kullanımı kolay sürükle-bırak arabirimi, askeri güce dayanan veri korumasını herkes için uygun fiyatlı hale getirir.

Kryptel'in diğer özellikleri arasında şifreli yedekleme, güvenli dosya silme (parçalama), veri sıkıştırma, toplu şifreleme özellikleri ve Windows'un sağ tıklama bağlam menüsüne entegrasyon yer alıyor. Yüklemeden herhangi bir bilgisayarda bir USB flash sürücüsünden çalıştırabileceğiniz taşınabilir bir sürümü bile sunuyor.

Kryptel, birinci sınıf şifreleme yazılımından bekleyebileceğiniz tüm önemli özelliklere sahiptir. Temel şifreleme / şifre çözme işlemlerinin yanı sıra, bu sürüm şifrelenmiş yedeklemeler ve komut dosyası çalıştıran şifreleme işleri de yapabilir. Kryptel, şifreli konteyneri incelemek ve değiştirmek için güçlü Kryptel Tarayıcı içerir ve bir USB sürücüsünden çalıştırılabilir.

Ana Özellikler
Kolay tek tıklama ile şifreleme
Tek seferde sınırsız sayıda dosya ve klasör sifreleme
Sınırsız dosya boyutu
Endüstri standardı 256 bit AES şifrelemesi kullanarak güçlü şifreleme
Etkili ZIP ve BZIP2 veri sıkıştırması
Windows Explorer'ın sağ tıklama menüsüyle entegrasyon
El ile parçalama seçeneğine sahip entegre dosya parçalama uygulamasi

Kryptel Legal Giveaway Key Serial License
2718-72415-7393

No comments:

Post a Comment