20170423

Any Video Encryptor Serial

Any Video Encryptor lizenz, registering key, register, activation code, activation, register serial, etkinlestirmek

Any Video Encryptor Key

Herhangi bir Video Şifreleyici ne yapar?

Videolarınızı, ses dosyalarınızı kimlerin görecegine ve izin verdiği kişiler dışında kimseye görünmeyecek halde yapmak ister misiniz? Herhangi bir Video Şifreleyici ile şifreleri parola korumanın çözümü oldukça basit olduğu için, endişelenmenize gerek yoktur .

Herhangi bir Video Şifreleyici ortam dosyalarınızın yasadışı kopyalama ve dağıtımını önlemenize izin verir. Bu şifreleme aracı ile, sadece bir Oynatma Parolası (GIF) olduğunda GIF dosyalarına çeşitli video veya ses dosyalarını (örneğin, wmv, avi, asf, mpg, rm, rmvb, mp4, flv, başka formatlar) Sağlanır ve kullanıcılar, tarafınızdan sağlanan Oynatma Parolasını aldıktan sonra şifrelenmiş medya dosyalarıoynatabilir.

Bir kullanıcı şifrelenmiş bir dosyayı çalmak isterse, şifreli dosya kullanıcının Playback Parolasını girmesini istemek için bir iletişim kutusu açar. 
Kurumsal kullanıcıların kolaylık sağlamak için, dağıtmak veya ikincil geliştirme, biz de komut satırı sürümü sağlar, eğer ihtiyacınız varsa lütfen bize ulaşın.

Herhangi bir Video Şifreleyici'nin Özel Özellikleri

Devlet Düzeyinde Güvenlik
Herhangi bir Video Şifreleyici, günümüzde en sık kullanılan ve en güvenli şifreleme algoritmalarından biri olan Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES) ile medyayı şifrelemektedir. NSA'nın sınıfları "çok gizli" olan belgeleri güvence altına almak için kullandığı şifre.

Tüm Medya
Formatlarını Koruyun Herhangi bir Video Şifreleyici, hemen hemen her türlü Video, Ses, Görüntü formatlarını kolayca şifreleyebilir. En iyi ücretsiz medya şifreleme çözümü ile MP4, AVI, MKV, WMV, MTS, RMVB, MXF, VOB, FLV, MPEG, TS, MP3, AAC, AC3, OGG, WMA, JPG, BMP, PNG'yi koruyabilirsiniz.

Yüksek Hız Şifreleme
Zamanı, çoğumuz için en değerli kaynağı - kimin beklediğini boşa harcamak ister? Artık yenilikçi SuperSpeed ​​şifrelemesi ile filmlerinizi orijinal kalitede sadece birkaç saniyede şifreleyebilirsiniz. Video dönüştürme yok, kalite kaybı yok, SuperSpeed ​​modundaki videolar klasörler arasında dosyaları taşıma kadar hızlı.

Çoklu Belgeleri Hızlı
Bir Şekilde Paketle Aynı veya farklı biçimlerdeki birden çok dosyayı seçebilir ve tek bir Oynatma ile bir paket dosyasına şifreleyebilirsiniz. Program, videolarınız ve sesleriniz için yerleşik bir oynatıcı, resimleriniz ve belgeleriniz için bir görüntüleyici her zaman gizliliğinizi korumanıza izin verir.

GEM veya EXE
Biçimleri bu uygulama iki şifreleme biçimi verebilir: GEM veya EXE. GEM dosya paketi bir veya daha fazla video, ses, görüntü medya dosyasını, yerleşik ücretsiz video oynatıcı ile oynatılabilir. Sen GEM dosyası gönderebilir ve onları indirmek için Bedava Video Encryptor görüntülemek için. Bu program EXE taşınabilir uygulamalar oluşturur. İçeriği görüntülemek için programın diğer ucuna yüklemenize gerek yok.

Çoğaltmayı Önleme
Program, veri ihlallerinden korunarak gelir kaybına ve fikri mülkiyet kaybına neden olabilir. Önceden kopya koruma teknolojisi, verilerinize yetkisiz kullanıcıların erişimini kısıtlar. Videolarınız, müzikleriniz, resimleriniz ve belgeleriniz dahil tüm medya dosyalarınız için kırılmaz koruma.

Kopyalama
Koruması Program, önemli dosyalarınızın ve telif hakkı materyalinin, herhangi bir USB sürücüsüne veya benzeri depolama aygıtlarına sizin izniniz olmadan çoğaltılmasına izin vermeyen gelişmiş bir veri sızıntısı önleme teknolojisi teknolojisini kullanmaktadır.

Veri Sızıntısı Önleme Verilerinizin USB sürücülerine
ve diğer depolama aygıtlarına sızdırılmasını önler. Program, ortam dosyalarınızı, yalnızca programı kullanarak seçtiğiniz sürücüde çalıştırılabilir yürütülebilir dosyalara şifreler.

Any Video Encryptor Serial
21839-37470-21878-73547-86754-97243


No comments:

Post a Comment