20170401

Bopup Observer, Messenger, and Communication Server PC Full Legal

Bopup Observer, Messenger, and Communication Server full serial code

Bopup Observer, Messenger, and Communication Server

Bugün Bopup Anlık Mesajlaşma Paketini ücretsiz alırsınız. Bopup Anında Mesajlaşma Paketi için üç bölüm vardır: İletişim Sunucusu, Messenger ve Gözlemci. Bopup Communication Server, ana düğümünüz olarak kullanmak istediğiniz bilgisayarda veya sunucuda kurulur; Diğer tüm bilgisayarlarınızın bağlanacağı bilgisayar veya sunucu budur. Anlık ileti sistemini kullanmak istediğiniz bilgisayarlara Bopup Messenger ve Bopup Observer yüklenir; Bu bilgisayarlar, bilgisayara veya Bopup Communication Server'ın yüklü olduğu sunucuya bağlanır. Messenger ve Observer arasındaki fark Messenger, ileti ve dosyaları alıp gönderebilen ve Observer yalnızca ileti ve dosyaları alan tam bir anlık ileti programıdır.

Bopup Communication Server , özel IM, dahili sohbet ve ev, şirket ve iş ağı üzerinden güvenli işbirliği için hazırlanan bir anında mesajlaşma sunucusudur. İletilen verilerin güçlü bir şifrelemesi ile Active Directory destek ve entegrasyon, mesaj ve dosya arşivleme, çevrimdışı mesajlaşma ve belge dağıtımı sağlar. Sunucu, kullanıcı bağlantılarını kabul etmek için çeşitli kimlik doğrulama modları sunar, kullanıcı gruplarını tek bir yerden yönetir, IM sunucusundan çalışanlara ve kullanıcılara belgelerin ve önemli etkinliklerin kolay ve etkili bir şekilde dağıtılmasını destekler ve yönetir.

İletişim sunucusu iş dünyası ve kurumsal düzeydeki ortamlar için tasarlandığından, dışarıdan erişimi olmayan şirketler için özel ve dahili bir sohbet sistemi ve gerçek zamanlı iletişim platformu kurmak ve düzenlemek amaçlanmıştır. Bopup Communication Server kurulumu kolay ve hızlı ve tamamlanması yaklaşık birkaç dakika sürüyor. Veritabanını barındıracak gömülü SQL sunucusu ile birlikte gelir veya varolan bir MS SQL Server yazılımını kullanarak yüklenebilir.

İletişim sunucusu, sunucuda peygamberlerin yeni sürümlerini yükleyerek IM istemci yazılımını yükseltmek için yerleşik bir işlevsellik içerir. Son kullanıcı mesajlaşma uygulamaları, önceden kurulmuş ayarlar ve yazılım kurulumunun genel bir zamanını azaltan seçeneklerle dağıtılır ve dağıtılır. IM istemci marka özelliği, şirketin imajını, iletişim sunucusunda logotype'ı yüklemeyi ve mesajlaşma arayüzünde göstermeyi sağlar. Mesajlaşma yazılımlarını benzersiz bir kurumsal stilde almak isteyen şirketler ve kuruluşlar için son derece önemlidir. Windows / Android IM istemcilerine ek olarak, sunucu, bileşenleri, kitaplıkları ve programcı belgeleri sağlayan IM İstemci SDK'sını (Yazılım Geliştirme Seti) kullanarak oluşturulan özel anlık iletileri ve uygulamaları da desteklemektedir.

Anahtar özellikleri

* Güvenli ve Özel İletişim 
Tüm iletilen mesajlar ve dosyalar, Diffie-Hellman anahtar değişimi ve CAST-128 algoritmalarına dayanan güçlü şifreleme algoritmaları ile şifrelenir. Bu, kurumsal ve iş IM'yi güvenli ve güvenli hale getirmenin ilk ve temel yoludur.

* Kimlik Doğrulama Modları 
Sunucu, bağlı kullanıcıların kimliğini doğrulamak ve yetkilendirmek için çeşitli modları desteklemektedir. Kurumsal ve ticari altyapınız için mevcut kimlik doğrulama modlarından en iyi yolu seçin: Basit, Windows Kimlik Doğrulama (SSPI) ve Özel giriş / şifre.

* Mesajlaşma Grupları 
Kullanıcı gruplarının merkezileştirilmiş yönetimi, atanmış gruplar listesiyle esnek bir IM yapısını organize etmeyi ve her bir kullanıcı için belirlenmiş olan sadece gönder / al izinlerini ayarlamayı mümkün kılar.

Kullanıcı Durumları Çevrimiçi durumlar, kullanıcıların Kişiler Listesindeki her kullanıcının mevcut durumunu görmesini sağlar, yani Çevrimiçi, Uzak, Çevrimdışı / Uygun değil ve kendi durumunu kontrol et.

* İletişim Listesi Erişimi 
Kullanıcılar kişisel İletişim Listelerini organize edebilir ve herhangi bir işyerinden ve konumdan onlara erişebilir. Sohbet sunucusunda kullanılabilir yeni kişiler varsa ve kullanıcıların Kişi Listelerine eklenip eklenememeleri kullanıcılara bildirilir.

* Çevrimdışı Dosya Aktarımı ve Acil Mesajlaşma 
Bazı kullanıcılar şu anda mevcut değilse de mesaj alışverişi ve dosya aktarımını etkinleştirin. Çevrimdışı mesajlar ve dosyalar, IM sunucusu tarafından alıcıya çevrimiçi olduğunda otomatik olarak alıcıya gönderilir. Yüksek öncelikli görevler ve bildirimler için acil mesajlar gönderin.

* Dosya Dağıtımı 
İstemci iş istasyonlarına dosya, dizin ve dağıtım kolay, yönetilebilir ve güvenli. Önemli belgeler, gelişmiş bayraklar kümesiyle tam otomatik modda sunucudan kullanıcılara atanabilir ve teslim edilebilir.

Terminal Server Desteği 
İstemci yazılımı Terminal Server, Citrix ortamlarını ve Windows XP Hızlı Kullanıcı Değiştirme özelliğini tam olarak desteklemektedir. Kullanıcılar, aynı bilgisayara Terminal İstemci oturumları vasıtasıyla bağlı olsalar bile aynı bilgisayarda açık oturum açma oturumlarına sahip olsa bile iletişim kurabilirler.

* Doğrulama Modu 
Bir mesaj alındığında istemci mesaj kutusunu açan Doğrulama Modunu etkinleştirin ve kullanıcı Mesaj Onayla düğmesini tıklatana kadar diğer pencerelerin üstünde tutun. Bu, kullanıcıların dikkatini çekmenin en iyi yoludur.

* Merkezi Bildirim 
Bildirim ve acil mesajlar gönderin ve kullanıcıları herhangi bir etkinlik ve bilgilere güncel tutun. Bu mesajlar belirtilen zaman aralıklarında belirtilen aralıklarla otomatik olarak sunucu tarafından gönderilir.

* Mesaj ve Transfer Kayıt ve Arşivleme 
Tüm mesaj ve dosya aktarım arşivlerine göz atın, arama yapın ve görüntüleyin . Herhangi bir dönem ve herhangi bir kişi için bilgileri kaydedin ve yazdırabilirsiniz.

* Anında Sohbet İstemci 
Güncellemeleri Mesajlaşma istemcileri merkezi IM sunucusundan anında güncellenebilir. Bu özellik, IM istemci sürümlerini güncel tutmaya ve yeni yazılım güncellemelerini ve düzeltme eklerini otomatik olarak tüm kullanıcı bilgisayarlarına yüklemek zorunda kalmadan dağıtmaya olanak tanır.

* Active Directory (LDAP) Desteği Kullanıcı hesaplarını genel katalogdan 
alın ve birkaç saniye içinde sunucuda yerel kullanıcılar veritabanı oluşturun . Farklı kriterleri seçerek hesapları içe aktarın: Kuruluş Birimleri (OU) veya Gruplar vasıtasıyla. Sunucu aynı zamanda bir dizine entegrasyon seçenekleri de sunar ve yeni kullanıcılar bağlandığında "on-the-fly" hesapları arayabilir ve alabilirsiniz.

* Komut Satırı Arayüzünden Erişim İletişim sunucusunu 
kontrol edin ve direkt olarak bir komut satırı arayüzünden mesaj gönderin. Üçüncü taraf uygulamalardan, komut dosyalarından veya toplu iş dosyalarından kullanıcılara ve gruplara zamanlanmış ve anlık ileti gönderin.

Hızlı Kurulum ve 
Kullanımı Kolay Sunucu kurmak için ne tecrübe gerekse özel beceri gerekmez. Kurulum Sihirbazı'nın adımlarını izlemeniz ve IM sisteminizin birkaç dakika içinde çalışması yeterlidir.

No comments:

Post a Comment