20170607

Avast SecureLine VPN Key Serial 2017

Avast SecureLine VPN Etkinlestirme Kodu, Avast SecureLine VPN lizenz, Avast SecureLine VPN key file
Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN Premium Key Serial Lisans Anahtarı Ürün Anahtari 2017-2018
Avast SecureLine VPN Premium Key File Serial Seriale Serie Serye License 2017-2018

Avast SecureLine VPN 2017 Temel Genel Bilgiler
Avast SecueLine VPN 2017, Avast Security 2017'in bileşen modülü olarak tanıtılıyor. Genellikle Avast Security 2017 ürünü ile birlikte geliyor . VPN oldukça etkileyici ve premium sunucularına bağlanmak birkaç saniye sürüyor .

Avast tarafından yeni tanıtılan VPN yazılımıdır. Aslında diğer Avast ürünlerinin bir parçası değilken. Kullanıcılar serbestçe etkinleştirmek ve kullanmak için tam fiyat ödemek zorundadırlar. Bu VPN yazılımı ayrıca Windows, Mac, iOS ve Android cihazları için de mevcuttur.

Avast SecureLine VPN nasıl çalışır?
Temel olarak anonim olarak web'e göz atmak için VPN (Sanal Özel Ağ) ortamı oluşturur. Ignite modunu kullanmanız önerilir, ancak kullanıcının çevrimiçi davranışı ile çakışmaz. Bunun sebebi, cihazın bulunduğu yeri bulabilen web tanımlama bilgileridir. Çerezleri temizlemek, onu bozmaksızın kullanmanın diğer olası bir yoludur.

Program genellikle iP adresini gizler ve güvenli internet bağlantısı kurar. Sadece çevrimiçi gizliliğimizi korumamıza yardımcı olur.

Avast SecureLine VPN 2017 Lisans Anahtarı Test Sonuçları
Avast SecureLine VPN, 2017 yılının küçücük ama güçlü bir VPN yazılımını sunuyor. Kullanıcılar, kendileri tarafından verilen lisans anahtarını yapılandırmak zorunda kaldıklarında kurulum süreci fazla zaman almaz.

Etkinleştirme sırasında İnternet bağlantının açık olduğundan emin olun. Zaten Bir Lisans Alın'a tıklayın. Lisansı ekledikten sonra yeniden başlatmanızı isteyecektir. Asıl önemli olan güven, lisans etkinleştirmeden sonra aboneliğinizin iptal edildiğini gösterebilir. Fakat program tamamen şüphesiz harekete geçirilmiş olarak çalışır.

İlk kurulum, tüm özelliklerin kilidinin açılmadığı 7 günlük tam işlevsel deneme sürümünü gösterecektir. İndirim lisansı eklendikten sonra ürün açılır.

Avast SecureLine VPN 2017 Temel Özellikleri
Yazılım sadece 3 benzersiz ana özellik ile birlikte gelir
SecureLine Şifreleme, gelen ve giden tüm verilerin isimsiz ve erişilmez olmasını sağlar.
Belirli bir konum için kısıtlanmış veri ve hizmetlere erişmeye yardımcı olmak için coğrafi sınırlama Bypass.
Web saldırılarından korunmak için çevrimiçi bağlantı güvenliği.

Ürün Sonuç
Şimdi, herkes bu değerli VPN yazılımını her zaman ücretsiz kullanabilir. Bu ücretsiz satış lisansı ve ücretli lisans ile karşılaştırıldığında, özellik ve işlevlerde herhangi bir fark bulamadık. Yazılım, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin yerlerini desteklemektedir. Bu VPN yazılımı oyun amaçlı olarak çok kullanışlıdır. Avira SecureLine VPN kullanıcıları, oyun sunucularının yerini Singapur ve diğer ülkeler gibi seçebilirler. Online oyunculara, en sevdikleri oyunu mümkün olan en yüksek bağlantı hızında çalıştırmaya yardımcı olacak. Örnek olarak, istediklerinin en yakın sunucu konumunu seçerek "Legends of Legends" adlı bir çevrimiçi oyunu oynamanın yararlı olduğunu gördük. Sunucuya hızlı bir şekilde ping atacak ve gecikme süresini azaltacaktır.

Avast SecureLine VPN Premium Key Serial Lisans Anahtari Etkinlestirme Kodu License Key File
Avast SecureLine VPN Premium Key Serial Lisans Anahtarı Ürün Anahtari 2017-2018
Avast SecureLine VPN Premium Key File Serial Seriale Serie Serye License 2017-2018



The discount coupon & your local VAT (Value added tax) will be applied at checkout automatically include your local currency will be converted.

No comments:

Post a Comment