20170608

Perfect Privacy VPN

Perfect Privacy VPN Trial 30 days


Perfect Privacy VPN
Kimliğinizi Perfect Privacy VPN ile Koruyun

Neden bir VPN kullanmalısınız?
Endüstri ve ajanslar, mümkün olduğunca çok veri girmeye çalıştıklarında, tüm ağ trafiğinizi her zaman şifrelemek mantıklı olur. Bu, sizi İnternet'te yaygın olan birtakım saldırılara karşı koruyabilir. Ayrıca, İnternet bağlantınızın kökeni size geri verilemediğinden kimliğinizin gizli kalmasını sağlayın.

Bir VPN sağlayıcısı Tor gibi servislere ilginç bir alternatiftir, çünkü özellikle Perfect Privacy ile İnternet bağlantınızın tüm bant genişliğini ve hızını kullanabilirsiniz.

İnternette güvende ve anonim olmak hakkınız
Her kullanıcı Internet'te güvenli ve anonim olarak iletişim kurma hakkına sahiptir. Bu hakkın prensip olarak kullanılması iyi bir uygulamadır, bu nedenle hassas verileri gönderirken gizliliğiniz korunmaya devam eder.

Pek çok medyada çıkan haberlere göre İnternet servis sağlayıcıları ve diğer platformlar (Facebook, Twitter ve diğerleri) kullanıcılarla ve davranışlarıyla mümkün olduğunca çok bilgi depolamak yaygın bir uygulamadır. Bir VPN sağlayıcısı, veri izinizi olabildiğince az ve anonim olarak tutmanıza yardımcı olur.

Açıkçası, VPN sağlayıcınızın sıkı bir günlük kaydı politikasına uymadığından emin olmanız gerekir . Perfect Privacy, herhangi bir IP adresini veya kullanıcıları hakkındaki diğer bilgileri ve VPN sunucularımızı RAM Disklerde çalıştırmamakta, böylece hiçbir veri sabit diskte saklanmamaktadır.

VPN'yi kimler kullanmalıdır?
Bir VPN erişimi birçok durumda ve İnternet'i düzenli olarak kullanan ve güvenlik ve gizliliğinden endişe duyan herkes için sağlam bir çözümdür.

Güvenlik bilincine sahip kullanıcılar için
İnternet gözetimi ile ilgili son gelişmelere yanıt olarak, gittikçe daha fazla kullanıcı kendilerini korumak için şifreleme kullanmaktadır. Hiçbir veri izi bırakmak için genel olarak tüm ağ etkinliklerini şifrelemek iyi bir fikirdir. Tor gibi diğer güvenlik çözümleri güvenilir bir şekilde çalışırken, kullanımı karmaşık olmaktan dezavantaja sahiptir ve genellikle paket kaybı ve hız ve bant genişliği sınırlamaları ile karşı karşıyadır. Buna karşın Perfect Privacy gibi bir VPN hizmeti arka planda çalışır ve temel olarak kullanıcı tarafından görünmez olur ve tam hız ve bant genişliği sağlar.

Perfect Privacy VPN 2018

Gazeteciler için
Yazarlar ve gazeteciler için gizlilik son derece önemlidir. Gazetecilerin trafiklerinin şifrelendiğinden emin olmalarının nedeni budur. Bir VPN hizmeti, bu amaçla özellikle iyi uyuyor; çünkü bağlantınızın çıkış yaptığı ülkeyi seçebilirsiniz. Bu şekilde, yalnızca trafik şifrelenmekle kalmaz, aynı zamanda belirli ülkelerle sınırlı olan hizmetlere de erişebilirsiniz.

Özellikle baskıcı ülkeler, VPN trafiğini algılamak ve engellemek için derin paket denetimi (DPI) kullanmaktadır. Bu durumda, bu kısıtlamaları atlamak için stealth stealth VPN özelliğini (şaşırtma) kullanabilirsiniz.

Öğrenciler ve uzaktaki çalışanlar için
Uzaktan çalışanların ve öğrencilerin çoğu zaman iç şirket veya üniversite ağına başka yerlerden erişebilmeleri gerekir. Bu gibi durumlarda yetkisiz kişilerin verilere erişmesini önlemek için trafik daima şifrelenmelidir.

Özellikle Torna gibi diğer çözümlerin aksine, tam bir hız ve bant genişliği sağlayabileceğinden, iç ağa büyük miktarda veri aktarmak veya bir ağa bağlanmak istiyorsanız, VPN hizmeti özellikle uygundur.

İndirmeler için
Sık sık İnternet üzerinden torrent dosyalarını indiren kişiler, geniş band genişliği ve iyi hız önemli olduğundan VPN'yi cazip bir çözüm bulacaktır. Perfect Privacy, çeşitli noktalarda 1Gbit bant genişliği olan sunucular sunmaktadır - bu genellikle özel İnternet bağlantınızın izin verdiği ölçüde daha fazladır. Bu şekilde, hız veya bant genişliği ile ilgili herhangi bir kısıtlama olmaksızın büyük dosyaları indirirken anonim kalacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bir VPN Bağlantısının Avantajları
Genel Hassas Bölgelerde Güvenli
Çok seyahat ediyorsanız ve genel WiFi sıcak noktalarını sıklıkla mı kullanıyorsunuz? Bu durumda bağlantınızı güvence altına almanız, hiçbir halka açık sıcak noktaya asla güvenmemeniz gerektiği için hayati önem taşır : Kapsama alanındaki herkes, ağ üzerinden gönderilen şifrelenmemiş trafiği okuyabilir.

Ayrıca, suçluların verilerinizi engellemek için sahte sıcak noktalar oluşturdukları olasılığı da var - bir VPN bağlantısı ile kablosuz ağ üzerinden hiçbir şifrelenmemiş veri gönderilmeyeceğinden bu tür saldırılara karşı da korunmanız gerekir. Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi VPN'yi kullanmak için de kullanabilirsiniz, bu işlevsellik zaten Android ve iOS'da uygulanmaktadır.

Veri ve Kimlik Hırsızlığına Karşı Koruma
Bir VPN sağlayıcının koruması olmadan kendi IP adresinizi kamuya açıklıyorsunuz. Bu, ağınıza uzaktan saldırılara neden olabilir. Özellikle, bu, ağlarının yeterince korunup korunmadığını genellikle belirleyemediğinden, çok teknik açıdan yetkin olmayan kullanıcılar için bir risk oluşturmaktadır.

Bir VPN bağlantısı kullanarak, bu riski önleyebilirsiniz, çünkü IP adresiniz bilinmiyor. Bunun yerine sadece kullandığınız VPN sunucusunun IP adresi görülebilir. Perfect Privacy söz konusu olduğunda, bu sunucular mümkün olan en iyi güvenlik önlemleri ile çalıştırılmakta, böylece başarılı saldırıların imkânsız olması sağlanmaktadır.

Ülkeye Özgü İçeriğe Erişin ve Sansürün Önüne Geçin
İnternetteki pek çok hizmet ve teklif, belirli ülkelerle sınırlıdır. Örneğin, Alman TV İstasyonu ZDF, TV programlarının bir akışını sunar, ancak yalnızca bir Alman IP adresiyle bağlantılı kullanıcılar içindir. Aynı, birçok ülkedeki diğer pek çok web sitesi için de geçerlidir.

VPN sağlayıcınızın size ihtiyacınız olan yerde sunucu sunması koşuluyla bu kısıtlamaları engelleyebilirsiniz. Perfect Privacy ile hangi ülkeyi kullanacağınızı seçebilirsiniz, örneğin Frankfurt sunucumuz ZDF Mediathek'e erişmek için. Bununla birlikte, telif hakkı ihlallerinden kaçınmak için hangi içeriğe izin verdiğinizi her zaman kendinize bildirmelisiniz.

Perfect Privacy VPN 30 Day Trial FREE
Username: lisansbul
Valid until: 2017-07-08 02:16:10 UTC
Perfect Privacy VPN
Username: lisansbul 
Password: yO63WTKf0kox

No comments:

Post a Comment