20170610

Zoom Player MAX 13.5 Full Key

Zoom Player MAX Lizenzschlüssel, Zoom Player Pro MAX Lizenzschlüssel
Zoom Player MAX 13.5 Lizenzschlüssel
Zoom Player MAX 13.5, Zoom Player MAX Full, Zoom Player MAX 13.5 full 2017, Zoom Player MAX 13.5 serial, Zoom Player MAX 13.5 full 2018, Zoom Player MAX 13.5 full setup, Zoom Player MAX 13.5 Lizenzschlüssel, Zoom Player PRO MAX 13.5 2017-2018.

Zoom Player MAX , Windows için hemen hemen tüm video ve ses dosyalarını oynatabilmenize ve DVD ve Blu-ray oynatmayı destekleyen özellik dolu bir medya oynatıcısıdır. Dokunmatik Windows tabletlerle bile çalışır. Şimdi deneyin ve mükemmel bir medya oynatma deneyiminin tadını çıkarın!

Zoom Player, Windows PC platformu için en güçlü, esnek ve Özelleştirilebilir Media Player uygulamasıdır. Çok sesimizi duyuran Smart Play teknolojimize dayanarak daha fazla medya biçimi, daha az güçlük, gelişmiş kararlılık ve daha yüksek performans ile oynuyor.

Zoom Player'ın klasik medya oynatıcı görünümünün arkasında, basit bir 5-Anahtar (yukarı / aşağı / sol / sağ / seç) tam ekran gezinme arabirimi ile tasarlanmış güçlü bir Media Center uygulaması gizlenir. Zoom Player MAX 13.5 Lizenzschlüssel. 5 tuşlu sistem, gelişmiş arayüzlerle basit navigasyon sağlar. Medya Kütüphanesi, Dosya Tarayıcı, Oynatma Listesi, Renkli Kontrol, Ses Ekolayzır, Yer İmleri, Çalma Tarihi ve daha birçok gibi arayüz. Zoom Player MAX 13.5 Lizenzschlüssel Etkinlestirme Anahtari. Zoom Player'ın medya merkezi sadeliği, önceki bilgisayar deneyimine sahip olmayan kullanıcılar için idealdir.

Zoom Player ile, herhangi bir PC'yi özel bir donanım gereksinimi veya işletim sistemi olmadan anında bir Ev Eğlence Merkezi (HTPC) haline dönüştürebilirsiniz. Zoom Player, Windows'un her sürümüyle çalışır.

Zoom Player'ın modüler tasarımı ve esnekliğini kullanarak, işlevleri sınırlandıran veya genişleten, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için ideal olan, güvenli bir görüntüleme ortamı kolayca tasarlayabilirsiniz.Zoom Player MAX 13.5 Lisans Anahtari Lizenzschlüssel.

Zoom Player tamamen ölçeklenebilir, en yeni medya formatlarını ve arayüzlerini destekliyor. Yeni özellikler, forum, Twitter ve Facebook sayfalarımızda açıkça belirtilen açıklama zaman çizelgeleri ve özellik entegrasyonu ile sürekli olarak birleştiriliyor.Zoom Player MAX 13.5 Full Lizenzschlüssel.

Yükleme Merkezi
Zoom Player'ın Yükleme Merkezi, sisteminizi eksik veya güncel olmayan ortam bileşenleri için hızlı bir şekilde tarar ve sisteminizi en yeni teknoloji ile güncel tutarak önerilen güncelleştirmelerin bir yükleme listesi ile otomatik olarak sunar.Zoom Player MAX 13.5 Lizenzschlüssel.

Desteklenen Video Biçimleri
DVD, BluRay (Çözülmüş Ana Film oynatma), Matroska (MKV), MPEG2 Nakli (TS / TP / TSP / TRP / M2T / M2TS / MTS / PVA / TOD), H.264 ve AVCHD (MPEG4 AVC) , WebM, XVID, DivX, AVI, Flash Video (FLV), Windows Media (WMV / ASF), QuickTime (MOV / HDMOV), Ogg Filmi (OGM), Theora (OGV), Real Media (RM / RMVB), VideoCD MPEG4 (SP / ASP), MPEG4 ISO (MP4), Media Center DVR (DVR-MS), Video Kamera (MOD) (VCD), Süper VideoCD (SVCD), MPEG (MPG), MPEG2 Programı (M2V / VOB / MOD) / TOD), Dijital Video (DV), VP3, VP6, VP7, Hareketli JPEG (MJPEG), Flash (SWF), Cep Telefonu 3GPP (3GP / 3G2), FLIC (FLI / FLC) ve daha fazlası. . .

Desteklenen Ses Formatları
MP3, Kayıpsız Ses KODU (FLAC), Gelişmiş Ses Kodlama (AAC), Windows Media (WMA), OGG Vorbis (OGG), CD Ses (CDA), Dolby Dijital (AC3), Dijital Tiyatro Surround DTS), Matroska (MKA), Wave Audio (WAV), SHOUTcast (Cep Telefonu), Cep Telefonu (AMR), Monkey Ses (APE), Gerçek Medya (RA), MusePack (MPC), OptimFROG (OFR), Kısaltma (SHN , True Audio (TTA), WavPack (WV), Apple Kayıpsız Ses Kodlaması (ALAC), LPCM, MIDI, AIFF, MO3, IT, XM, S3M, MTM, UMX ve daha fazlası. . .

Desteklenen İnteraktif Biçimler
DVD, Köprü Metni Biçimlendirme Dili (HTML), Flash (SWF)

Desteklenen Görüntü Biçimleri
JPEG (JPG), PNG, GIF, BMP, ICO, WMF, EMF, JFIF, RLE, WIN, VST, VDA, TGA, ICB, TIFF, FAKS, EPS, PCX, PCC, SCR, RPF, RLA , SGI, BW, PSD, PDD, PPM, PGM, PBM, CEL, PIC, PCD, CUT, PSP, PN ve daha fazlası.

No comments:

Post a Comment